White Guide 2023

Esimesed kolm restorani ja kohvikut Romantilisel Rannateel said White Guide soovituse kategooria 2022 aasta novembris. Suur tunnustus meie ettevõtjatele ja meie klientidele, kes ikka ja jälle tagasi tulevad ning kiidusõnu jagavad.

Romantilise Rannatee maitsed on kui seiklus küllusemaal, kus mere soolane lõhn, romantilised kalurikülad, sügavad metsad ja kollased viljapõllud peidavad endas omanäolist toidulugu. Traditsioonid ja retseptid kohtuvad meie kokkade, väiketootjate ja perenaiste kire ja naudinguga ning armastusega tehtud toidul on armastuse maik küljes.

Vana Kooli Kohvik Lindil

Vana Kooli Kohvik Lindi vanas koolimajas on justkui vanaema juurde maale jõudmine. Maja on alati täis rõõmsat saginat, kus tihtilugu toimub midagi põnevat ja on tunne, et sind on väga oodatud.  Lauad on kaetud ja toidud on aegadele vastupidanud ehedad eesti toidud.

See omapärane kohvik vanade pärnade all vanas Lindi mõisas on armastatud kogukonnakeskuses ja omapärane kohvik toimetab seal aastast 2019.  Kohvik, mille köögis saavad kokku aastaajad, kohalik tooraine ja looduse omapära, põlvest põlve edasi antud teadmised ja perenaise Anneli enda rikkalik kogemustepagas. Alustaladeks on looduslähedus, keskkonnasõbralikkus ning austus meie imelise maa vastu. Uksehoidja ametit täidab majas perenaise Anneli sõbralik taksikoer.

Uudista lisaks 

Tõstamaa Meierei restoran 

Tõstamaa keskalevis on ajahamba poolt räsitud vanas Tõstamaa meiereis ennast tänaseks sisse seadnud butiikhotell, suvituskorterid ja restoran. Päikseline ja veidi vahemereline hotellikompleks ning restoran on kummardus ja austus ammuste aegade ja rannarahva toidu vastu. Suurepärane hotellikogemus ja toiduelamus ei ole jäänud märkamata ning suvi läbi sumiseb veel hilja õhtulgi hooviterass õhtupäikeses mõnusaid maitseid nautides.

Uudista lisaks

Sadamarestoran “Groot” Varblas

Nagu nimigi ütleb asub restoran “Groot” sadamas. Varbla külje all väikeses Rannakülas kesest hingematvalt kaunist ranniku miljööd. Restorani köök on kuulus puhaste ja moodsate maitsete poolest. Põhirõhk on siingi kohalikul toorainel. Kala on hommikul merest püütud ja veiseliha on ümbruskonna rannakarjamaadelt. Ehk tihtipeale leiab menüüst roogasid, mis algavad sõnadega…”mida meri hommikul andis”.

Uudista lisaks

Jaga seda lugu!